Pridané:
08.01.2024

Vypočítajte si cenu pre zastrešenie bazéna bez čakania

Leto je v plnom prúde a každý majiteľ bazéna v týchto horúčavách ocení bazén. Aby ste si oddych vo vode mohli vychutnať aj na jeseň odporúčame vám zastrešenie bazéna.
Vypočítajte si cenu pre zastrešenie bazéna bez čakania

Leto je v plnom prúde a každý majiteľ bazéna v týchto horúčavách ocení bazén. Aby ste si oddych vo vode mohli vychutnať aj na jeseň odporúčame vám zastrešenie bazéna. Posuvné zastrešenie vás ochráni pred nepriaznivým sychravým počasím a udrží príjemnú teplotu vody v bazéne.

Cena zastrešenia bazéna bez čakania a na mieru

Novinkou na našom webe www.montalu.sk je konfigurátor ceny. Je to interaktívny nástroj, ktorý vám na základe vašich parametrov umožní vypočítať si cenu zastrešenia bazéna. Na základe vášho výberu modelu prekrytia, farebného prevedenia či dodatočných špecifických požiadaviek okamžite získate odhadovanú cenu realizácie. Týmto spôsobom ušetríte čas a zároveň budete mať jasnejšiu predstavu o nákladoch na váš projekt.

Zastrešenie bazéna od MontAlu

V MontAlu sú pre nás smerodajné predstavy našich klientov. Preto pri práci postupujeme tak aby sme naplnili ich očakávania.

Expertíza a dlhoročná prax v odbore

Už 25 rokov pracujeme na zveľaďovaní vašich domovov a vďaka našim dlhoročným skúsenostiam pristupujeme ku každému projektu precízne a individuálne.Počas nášho pôsobenia sa naše portfólio naplnilo mnohými spokojnými zákazníkmi. Výber našich realizácií je dostupný na našej web stránke. 

Vlastná výroba materiálu

Ako jedna z mála firiem v odvetví máme svoju vlastnú výrobu v podobe štyroch hliníkárni. Vďaka tomu máme stabilnú dodávku materiálu. Na sklade máme až 98 % profilov a preto sa do práce môžeme pustiť hneď po prijatí objednávky. 

Technická dokumentácia v cene produktu

Po realizácii zastrešenia bazéna našim zákazníkom poskytujeme podrobnú technickú dokumentáciu, v ktorej nájdete údaje o údržbe a správnom užívaní realizácie. Záleží nám na tom aby vám zastrešenie vydržalo dlhé roky a správna manipulácia s produktom je základom.

Návrhy na mieru

Ak túžite po jedinečnom zastrešení, ktoré bude spĺňať vaše unikátne predstavy, radi pre vás zrealizujeme aj neštandardné a atypické tvary. Vieme, že zastrešenie môže byť aj investíciou z hľadiska zvýšenia ceny nehnuteľnosti, a preto chceme našim klientom vyhovieť aj so špecifickými požiadavkami na realizáciu.

Ak vás naše služby zaujali, navštívte náš web ešte dnes a vyskúšajte náš nový konfigurátor. Okamžite získate predstavu o nákladoch na realizáciu, ktorá môže byť smerodajná pre váš ďalší postup. 

 

Zdielať: