Pridané:
08.08.2023

MontAlu - váš spoľahlivý partner pre montážne práce

Dnes vám chceme predstaviť filozofiu firmy MontAlu. Predstavíme vám jednotlivé body, na základe ktorých pod našimi rukami vznikajú produkty.
MontAlu - váš spoľahlivý partner pre montážne práce

Pri výbere montážnej firmy na stavbu vašej pergoly, zimnej záhrady, bazénového prekrytia alebo oplotenia je dôležité zvážiť mnoho faktorov. Zásady, ktorých by ste sa mali pri výbere držať sme vám predstavili v predchádzajúcom článku. Dnes vám chceme predstaviť filozofiu firmy MontAlu. Predstavíme vám jednotlivé body, na základe ktorých pod našimi rukami vznikajú produkty.

Investícia do technológií sa vyplatí 

Nie je žiadnym tajomstvom, že prosperujúca a kvalitná firma investuje do nových technológií a vybavenia. U nás v MontAlu máme CNC obrábacie stroje , na ktorých presne a precízne spracúvame profile pre naše výrobky. 

 

Ochranná funkcia lakov a farieb

Okrem kvality materiálov by ste si mali posvietiť aj na kvalitu farieb či lakov. Tie nielenže tvoria estetický vzhľad, no spĺňajú i ochrannú funkciu. Farby, ktoré majú jemnú štruktúru, sú odolné voči oteru či vplyvu poveternostných podmienok. U nás v MontAlu striekame farby vo vlastnej lakovni. Vďaka tomuto postupu zaručujeme kontrolu kvality a vysoký štandard výrobkov. Navyše je naša paleta farieb pestrá a dokážeme nastriekať akúkoľvek RAL farbu, takže si môžete vybrať z množstva farebných odtieňov. 

Existuje ideálna dodacia doba?

Dobu montáže sme rozobrali aj v predchádzajúcom článku. Na tom, koľko bude montáž trvať záleží mnoho faktorov. Primárne sa jedná o to, s akými dielami firma pracuje a či ich dováža. V MontAlu všetky diely vyrábame sami a máme vždy profily pripravené skladom. Aj preto je naša doba dodávky krátka. Štandardne vyrábané produkty su u nas vyrobené v priebehu pár dní čaká sa len na sklá ktoré ako jediné nevyrábame. 

Máme plné sklady

Jednou z našich silných stránok je vlastný vývoj ALU profilov. Výroba hliníkových profilov nám umožňuje ponúknuť našim klientom flexibilitu a prispôsobivosť. V našom sklade máme k okamžitému použitiu až 98 % profilov, a preto sa pustíme do práce hneď po tom, ako sa rozhodnete pre naše služby. 

Komfort našich klientov je pre nás dôležitý 

Záleží nám na tom aby naša práca bola pre vás poteším a nie záťažou. Preto spracúvame všetky materiály vo výrobe a na montáž prichádzame vždy pripravení. Nemusíte sa báť, že by ste u vás doma niečo upravovali, či rezali a spôsobovali by sme vám prácu navyše.

26 ročné skúsenosti

Skúsenosti sú to najcennejšie čo máme. Vďaka 26 ročnému pôsobeniu na trhu sme nadobudli množstvo postrehov. Za túto dobu sme dokázali vytvoriť stabilné a kvalitné zázemie firmy. V súčasnosti máme k dispozícii 4 500 m2 hál, v ktorých pripravujeme všetko potrebné na realizáciu vašich budúcich produktov. Okrem toho sme si za túto dobu vytvorili dôveru aj u zahraničných partnerov. Naše výrobky exportujeme aj do zahraničia, čo svedčí o našej konkurencieschopnosti. 

Technická dokumentácia v cene

Dobrá konštrukcia a kvalitné materiály nie sú všetkým, čo vám zabezpečí dlhodobý úžitok. K zimným záhradám, pergolám, bazénovým prekrytiam a oploteniu vám poskytneme kompletnú technickú dokumentáciu. Na základe, ktorej budete mať prístup ku všetkým potrebným informáciám vrátane údržby či správneho používania. 

Výrobky na mieru

Ste milovníkom jedinečnosti a chcete aby bol váš domov výnimočný? V MontAlu dokážeme vyrábať aj atypické tvary. Na základe vašich špecifických požiadaviek vám na mieru vytvoríme dizajnový kúsok.

Výrobky pravidelne testujeme

Za našimi výrobkami si stojíme a pravidelne ich rôzne testujeme (napr. voči poveternostným podmienkam a mechanickým poškodeniam). Realizované testy a statika nás ubezpečujú, že naše výrobky sú kvalitné a naši klienti budú spokojní a v bezpečí.

Výber sklenených výplní 

Počas našej praxe sa pravidelne stretávame s tým, že zákazníci si vyberajú rozdielne sklenené výplne. Preto máme na výber z troch výplní, aby si vybral každý. V ponuke máme klasické 6 mm sklo, IZO sklo, ktoré slúžili na izoláciu a lepené bezpečnostné sklo. V prípade záujmu vieme dodať sklo s presklením polykarbonátom. 

Našou značkou je kvalita

Uvedomujeme si, že konkurencia na trhu je veľká, a preto v MontAlu vsádzame v prvom rade na kvalitu. Ponúkame komplexné služby, ktoré sa snažíme realizovať, čo najrýchlejšie. Riadime sa Baťovským heslom, náš zákazník - náš pán, a preto celý proces realizujeme s ohľadom na vaše požiadavky či možnosti. V prípade záujmu o naše služby nás neváhajte kontaktovať. 

Zdielať: