Pridané:
15.12.2023

Výhodná cena: Bioklimatická pergola ponúka vysoký komfort

V modernom svete, kde sa stále viac snažíme integrovať prírodu do nášho životného štýlu, je bioklimatická pergola riešením, ktoré prináša výnimočný komfort a spojenie s vonkajším prostredím.
Výhodná cena: Bioklimatická pergola ponúka vysoký komfort

Bioklimatická pergola je skvelým a inovatívnym riešením, ktoré prináša výnimočný komfort a jedinečné spojenie s prírodou. Prednosťou našej pergoly SUNBEAM 140 je kvalita, a preto bude táto investícia pre vás viac ako návratná. Navyše, ju teraz ponúkame za skutočne výhodnú cenu!

Výhody bioklimatickej pergoly

Intenzita zastrešenia je na vás

Pergola SUNBEAM disponuje otočnými lamelmi zastrešenia, ktoré sú navyše naklápateľné. Vďaka tejto inovácii si môžete sami regulovať intenzitu tienenia.

Špeciálny odvodňovací systém

Aj napriek tomu, že je pergola regulovateľná a otvárateľná, má špeciálne tesnenie. Vďaka nemu môžete strechu úplne uzavrieť čím zamedzíte dažďu alebo ostatným vplyvom počasia, ktoré vám narušia posedenie s priateľmi. Bioklimatická pergola má taktiež špeciálny odvodňovací systém, umiestnený priamo v stĺpoch pergoly. Nemusíte sa báť, že by voda stekala na vašu terasu a spôsobovala škody.

Bioklimatická pergola je nadčasová

Otváranie a zatváranie pergoly je jednoduché a pohodlné. Postačí vám naň diaľkový ovládač alebo mobilná aplikácia.

Zároveň je možné pergolu vybaviť senzormi vetra, dažďa alebo slnka, ktoré budú automatizovať otváranie či zatváranie strechy.

Bioklimatická pergola za najvýhodnejšiu cenu

Pergola má využitie počas celého roka, a preto sme si pre vás na jeseň pripravili špeciálnu akciu na bioklimatickú pergolu. Počas chladnejších ročných období bude vašu terasu chrániť pred dažďom či snehom a počas jari vám umožní organizovať posedenia s najbližšími. 

Cenu pergoly ovplyvňuje veľkosť či farebné prevedenie, ktoré si vyberiete. Preto si cenu môžete vypočítať v našom online konfigurátore. Podľa vami zadaných parametrov dostanete veľmi presnú predbežnú kalkuláciu. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte alebo navštívte náš showroom vo Vrádišti.

Zdielať: