Pridané:
07.09.2023

AKCIA: Hliníková pergola o 20% lacnejšie!

Trávite leto na terase a stáva sa vám, že vás prekvapia prehánky a nepríjemné počasie? Jeseň sa blíži, a preto je ideálny čas investovať do hliníkovej pergoly. Navyše je teraz so zľavou 20 %!
AKCIA: Hliníková pergola o 20% lacnejšie!

Trávite leto na terase a stáva sa vám, že vás prekvapia prehánky a nepríjemné počasie? Jeseň sa blíži, a preto je ideálny čas investovať do hliníkovej pergoly, vďaka ktorej sa nemusíte obávať sychravého počasia a terasu si môžete užívať o čosi dlhšie! Navyše sa vám táto investícia oplatí ešte o čosi viac, pretože je teraz hliníková pergola od Montalu v 20 % zľave!

Prečo investovať do hliníkovej pergoly od MontAlu?

Hliníkové pergoly sú nielen vizuálne atraktívnym elementom vašej terasy, no prinášajú mnohé praktické výhody. Počas tropických teplôt oceníte ochranu proti slnečnému žiareniu a počas nepriaznivého počasia zasa odolnosť proti dažďu a vetru. Pergoly vyrábame vo vlastných výrobniach a za materiál zodpovedáme priamo my. Na sklade máme až 98 % zásob a preto sa do realizácie pustíme hneď! Na montáž chodíme vopred pripravení a nemusíte sa báť, že by sme na vašom pozemku čokoľvek rezali či obrábali. 

Z ponuky si vyberie každý!

V ponuke na našej webovej stránke nájdete rôzne varianty pergol v niekoľkých farebných prevedeniach. Naše výrobky robíme na mieru, a preto môžeme do konštrukcie implementovať aj vašu ideu. Fantázii sa medze nekladú!

Najlepšia investícia do vášho exteriéru v 20 % zľave!

Teraz je ten správny čas investovať do pergoly z hliníku. Pripravili sme si pre vás letnú akciu v podobe 20 % zľavy. Investícia s touto zľavou je viac než výhodná, pretože výrobky naše výrobky z hliníku sú vysokokvalitné a poskytujeme na ne 2 ročnú záruku.

Ak vás naše služby zaujali, navštívte náš web a vypočítajte si cenu pergoly v našom konfigurátori ešte dnes. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Radi s vami prekonzultujeme vaše vízie.

 

Zdielať: