Pridané:
15.12.2023

Ako vyrábame zimné záhrady na mieru?

Zimná záhrada je ideálnym doplnkom každého rodinného domu. Okrem toho, že zväčší obytný priestor a na časť roka slúži ako plnohodnotná miestnosť, tiež chráni pred vplyvmi počasia.
Ako vyrábame zimné záhrady na mieru?

Zimná záhrada je ideálnym doplnkom každého rodinného domu. Okrem toho, že zväčší obytný priestor a na časť roka slúži ako plnohodnotná miestnosť, tiež chráni pred vplyvmi počasia. Môžete v nej celoročne pestovať rôzne rastliny a plodiny bez obáv o počasí. Zimné záhrady totiž predĺžia sezónu na terase až na 9 mesiacov v roku. U nás v MontAlu, ku každému projektu pristupujeme individuálne. Ako vyrábame zimné záhrady na mieru?

1. krok: Konzultácia a návrh

Každý projekt na mieru začína konzultáciou. Radi si vypočujeme vaše predstavy a požiadavky, na základe ktorých pre vás vypracujeme návrh. Uvedomujeme si, že každý náš klient má individuálne predstavy o tom, ako by zimná záhrada mala vyzerať, a aké by mala spĺňať atribúty. Súčasťou konzulácie je aj detailné zameranie priestoru. Na základe, ktorého vám dokážeme poskytnúť relevantnú cenovú ponuku.

2. krok: Výroba na mieru

Na základe detailného zamerania priestoru a schválenia cenovej ponuky začíname s výrobou na mieru. Hliníkové konštrukcie vyrábame priamo v našich výrobniach. Vďaka tomu vám vieme garantovať dodanie včas a kontinuitu výrobného procesu.

3. krok: Špeciálna povrchová úprava

Po výrobe nasleduje lakovanie. Primárnou úlohou lakovania je, aby povrch materiálu vydržal dlhodobo a aby bol odolný voči vonkajším vplyvom. Spravidla všetky hliníkové konštrukcie lakujeme špeciálnym exteriérovým náterom s garanciou stálosti farby až 10 rokov. Základné farebné prevedenia antracit, hnedá, biela a sivé sú už zahrnuté v cene. Ak si želáte inú farbu, za príplatok vám dokážeme aplikovať akúkoľvek. Veríme, že proces lakovania je rovnako dôležitý ako samotná výroba či montáž. Každá časť výroby tvorí skladačku, ktorej výsledkom je kvalitná zimná záhrada.

4. krok: Poctivá montáž

Na každú montáž prichádzame pripravení. Vďaka tomu, že máme vlastné priestory na výrobu, sa nikdy nestane, že by sme u vás niečo dodatočne rezali alebo upravovali. Naše montážne tímy pracujú zodpovedne a ich cieľom je skonštruovať kvalitné zimné záhrady, za čo najkratší čas.

5. krok: Dlhodobé užívanie 

Kvalitu našich produktov garantujeme, a preto na každý výrobok poskytujeme až 5 ročnú záruku. Máme viac ako 25 ročné skúsenosti a nebojíme sa žiadnej výzvy. Tešíme sa z vášho záujmu, a preto ku každému projektu pristupujeme individuálne. 

Zimné záhrady na mieru od MontAlu

Zaujali vás naše služby a chcete sa dozvedieť viac? Navštívte náš web, na ktorom si môžete v konfigurátore vypočítať predbežnú cenu zimnej záhrady. Cenový odhad je veľmi presný, pretože do konfigurátora zadávate podrobné údaje ako sú požadované rozmery alebo farebné prevedenie.

Radi vás uvidíme! Ak nás chcete navštíviť, radi vás privítame v našom showroome vo Vrádišti, ktoré sa nachádza 95 km od Bratislavy. Sme vám tu k dispozícii počas pracovných dní od 9:00 do 15:00.

Zdielať: