Pridané:
12.01.2024

Bazénové prekrytie s novoročnou zľavou

Bazénové prekrytie je návratnou investíciou. Teraz vám k nemu ponúkame špeciálnu novoročnú zľavu v podobe dopravy a montáže zdarma.
Bazénové prekrytie s novoročnou zľavou

Na začiatku roka mnohí z nás vymýšľajú plány na nadchádzajúce obdobie. Ak patríte k tým, ktorí si chcú v roku 2024 vytvoriť na svojom dvore oázu pokoja, ste tu správne. K prekrytiam bazéna teraz poskytujeme jedinečnú zľavu. Akú? To sa dočítate v dnešnom článku.

Montáž a doprava zdarma!

Ak si do 19.2 objednáte realizáciu bazénového prekrytia máme pre vás montáž a dopravu úplne zdarma. Týmto spôsobom vám chceme poďakovať za prejavenú dôveru v roku 2023.

Prečo si vybrať bazénové prekrytie od nás?

Kvalita výrobkov

Na trhu pôsobíme už viac ako 25 rokov a pýšiť sa môžeme vlastnými hliníkarňami. Materiály, ktoré na výrobu používame sú vysoko kvalitné a narozdiel od predajcov, ručíme aj za kvalitu materiálu.

Nadčasový dizajn

Naše výrobky majú minimalistický nadčasový dizajn, ktorý príjemne dotvára každý exteriér. Na výber máte u nás z viacerých farebných prevedení, aby ste si mohli vybrať tú najvhodnejšiu možnosť.

Jednoduchá manipulácia

Modely našich prekrytí sú jedno alebo dvojkoľajové. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá a nevyžaduje takmer žiadnu námahu.

Aké prekrytia ponúkame?

Z našej ponuky si môžete vybrať jednokoľajové zastrešenie Premier alebo Exclusive. Z dvojkoľajových máme k dispozícii zastrešenie Star a Klasik. Okrem koľají sa zastrešenia líšia vo výške a technickom prevedení. 

Radšej raz vidieť ako stokrát počuť

Na náš web pravidelne uverejňujeme ukážky z našich realizácii. Pri tejto realizácii sme sa pasovali s rozmerom bazéna. Bol menších rozmerov ako je štandard, a preto sme museli vypracovať technické riešenie na mieru. Výsledok, ale stojí za to, čo poviete? Viac fotografií z projektu nájdete na našom webe.

Ako využiť akciu?

  1. Vyberte si z našej ponuky na webe.

  2. Tým, že sú naše výrobky vyrábané na mieru, cena sa môže kus od kusu líšiť. Preto si môžete v konfigurátore na našom webe vypočítať cenu na mieru.

  3. Objednajte si bazénové prekrytie do 19.2.2024

 

Zdielať: