Pridané:
18.02.2024

Zasklenia balkónov rýchlo a za bezkonkurenčné ceny

Zasklenie balkónov sú obľúbený spôsob ako zväčšiť svoj obytný priestor a vytvoriť si doma ďalšiu plnohodnotnú miestnosť.
Zasklenia balkónov rýchlo a za bezkonkurenčné ceny

Zasklenie balkónov sú obľúbený spôsob ako zväčšiť svoj obytný priestor a vytvoriť si doma ďalšiu plnohodnotnú miestnosť. Cena zasklenia balkónov sa odvíja od rôznych faktorov, pričom kľúčovým je materiál a rozmer. V dnešnom článku vám predstavíme výhody zasklenia a benefity, ktoré k zaskleniu poskytujeme my.

1. Väčší obytný priestor

Hádam najväčším benefitom je zväčšený obytný priestor. Predstava, že si môžeme terasu vychutnávať bez ohľadu na ročné obdobie láka mnohých z nás. Ak spojíte balkón či terasu s obývanou časťou domu, celý priestor sa vizuálne otvorí. To či zasklený priestor využijete na relaxáciu alebo v ňom budete skladovať sezónne veci je len na vás!

2. Chráňte sa pred vplyvmi počasia

Nič nie je flustrujúcejšie ako keď máte krásnu terasu, no nemôžete ju kvôli nepriaznivému počasiu využívať. Zasklená terasa vám umožňuje vychutnávať si svoj outdoorový raj bez obmedzení. Dážď? Sneh? Vietor? Zasklený balkón bráni všetkým vplyvom. Navyše sa pri zasklenej terase nemusíte báť, že by vaše plány boli prerušené alebo, že by vám počasie zničilo niečo cenné, čo na terase uchovávate.

3. Užívajte si slnečné lúče dlhšie

Počasie nás cez zimu často klame a aj napriek tomu, že je slnečno, je počasie mrazivé. Vďaka zaskleniu balkóna si môžete slnečné lúče užívať až 9 mesiacov!

Zasklenie balkónov od MontAlu

Najväčšou prednosťou našich výrobkov je, že sú vytvorené z kvalitných materiálov. Máme vlastné hliníkarne, kde spracúvame materiály pomocou najnovších technológií.

Vieme, že dizajn predáva, a preto sú naše výrobky nadčasové. Dizajn je možné kúpiť vo viacerých farebných vyhotoveniach, aby si mohol každý vybrať to správne.

Na všetky naše výrobky poskytujeme 2 ročnú záruku. Naším produktom veríme a tým, že si materiály vyrábame sami, máte u nás garantovanú kvalitu.

Zasklenia balkónov cena

Cena zasklenia balkónov je u každého individuálna a primárne závisí od rozmeru a dizajnu. Aby ste vedeli, aké náklady sa dajú v prípade realizácie zasklenia balkóna očakávať, môžete si predbežnú kalkuláciu vyrátať na našom webe. Nájdete tam konfigurátor, ktorý vám na základe vašich parametrov pripraví cenu na mieru.

Zdielať: