Pridané:
15.02.2024

Jednokoľajové zastrešenie bazéna má množstvo výhod!

Jedným z druhov zastrešenie je jednokoľajové zastrešenie, ktoré ponúka výhody, ktoré maximalizujú využitie vášho bazéna. Aké to sú sa dozviete v dnešnom článku.
Jednokoľajové zastrešenie bazéna má množstvo výhod!

Inštalácia bazénového prekrytia je perfektnou príležitosťou na predĺženie plaveckej sezóny. Benefitov je však omnoho viac! Medzi plusy zastrešenia patrí zvýšenie bezpečnosti v okolí bazéna alebo zabezpečenie čistoty vody. 

Jedným z druhov zastrešenie je jednokoľajové zastrešenie, ktoré ponúka výhody, ktoré maximalizujú využitie vášho bazéna. Aké to sú sa dozviete v dnešnom článku.

Jednoduchá a rýchla inštalácia

Efektivitu času ocení asi každý, inštalácia jednokoľajového zastrešenia je jednoduchá a naši montážnici ju zvládnu v priebehu niekoľkých hodín.

Zvýšená bezpečnosť

Jednokoľajové zastrešenie zabezpečuje vyššiu bezpečnosť a prevenciu pred úrazmi. Bezpečné prostredie okolo bazéna ocenia najmä rodiny s deťmi alebo s domácimi zvieratami.

Ekonomické výhody

Tento druh zastrešenia predstavuje výhody v podobe lacnejšieho financovania bazéna. Jednokoľajové zastrešenie výrazným spôsobom znižuje odparovanie vody. Vďaka tomu zostáva v bazéne viac vody čím sa znižujú náklady na dopĺňanie a odparovanie.

Nadčasový dizajn

Tento druh zastrešenia je charakteristický nadčasovým a jemným vzhľadom. Nepôsobí rušivo a skvelo dopĺňa vzhľad bazéna. Jednokoľajové bazénové zastrešenia ponúkame vo farebných variantoch antracit a sivá.

Modely jednokoľajových zastrešení od MontAlu

Zastrešenie bazéna EXCLUSIVE

Jedná sa o najnižší model z našej ponuky. Výška bazénového zastrešenia je v najmenšom segmente od 250 mm ( v závislosti od počtu segmentov a šírky bazénového zastrešenia). Obrovskou výhodou je koľajisko, ktoré je pôchodzne bosou nohou, inteligentné uzamykanie, moderný dizajn a výroba na mieru.

 

Zastrešenie bazéna PREMIER

Toto zastrešenie patrí k našim novým modelom a jeho prednosťou je dizajn. Aj napriek tomu, že je to nízky model, dá sa pod ním plávať.

Rovnako ako model Exclusive má koľajisko pochôdzne bosou nohou, inteligentné uzamykanie segmentov a je vyrábané na mieru.

Zastrešenie bazéna na mieru od MontAlu

Montážnym prácam sa venujeme už viac ako 25 rokov. Za túto dobu sme nadobudli cenné skúsenosti a pracovali sme na stovkách projektoch. Obrovským benefitom našej firmy je, že máme vlastné hlinikárne a k pri potvrdení objednávky máme skladom 98 % materiálov. Ak vám naša ponuka prekrytia bazénov zaujala, predbežnú cenu si môžete vypočítať v konfigurátore na našom webe.

Zdielať: